Bakabana, vicepreşedintele TSD Cluj, îi oferă lui Băsescu o barcă pentru a pleca în Africa după alegeri

Vicepreşedintele TSD Cluj-Napoca Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana a confecţionat, joi, o bărcuţă din hârtie, machetă pentru o barcă din bambus, pe care o va oferi, în decembrie, preşedintelui Traian Băsescu pentru a pleca în Zimbabwe, împreună cu soţia sa şi Elena Udrea, după ce va pierde alegerile.

49 afișări
Imaginea articolului Bakabana, vicepreşedintele TSD Cluj, îi oferă lui Băsescu o barcă pentru a pleca în Africa după alegeri

Bakabana, vicepreşedintele TSD Cluj, îi oferă lui Băsescu o barcă pentru a pleca în Africa după alegeri (Imagine: Mediafax Foto)

Bakabana a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că barca din bambus va fi confecţionată de un prieten de-al său din Congo.

"Bărcuţa de hârtie este un cadou pe care vreau să îl fac preşedintelui Traian Băsescu care tot timpul şi-a manifestat dragostea faţă de mare. Îi trimit această machetă, iar în decembrie vreau să aduc barca din bambus care este în lucru în Africa şi cu care se poate muta în Zimbabwe alături de Robert Mugabe (preşedintele Republicii Zimbabwe - n.r.), împreună cu Elena Udrea, Elena Băsescu şi soţia dumnealui. Acolo îi este locul", a afirmat Bakabana.

Acesta a precizat că barca din bambus ar putea fi adusă chiar în septembrie.

"Am comandat-o. Am un prieten în Congo care vine în România în septembrie şi dacă dl. Băsescu vrea să părăsească Cotroceniul cât mai devreme, atunci pe 15 septembrie mă duc la Cotroceni şi i-o dau, cu bagaje, şi se poate muta deja în Zimbabwe", a adăugat Bakabana.

Potrivit vicepreşedintelui TSD Cluj-Napoca, România are nevoie de un preşedinte "demn şi serios" cum este Mircea Geoană.

"Şi Băsescu când a venit la guvernare a avut trei dorinţe, să îl păstreze pe Mihai Tănăsescu la Finanţe, pe Mircea Geoană la Externe şi pe Vasile Puşcaş ca negociator cu UE. PSD este singurul partid care are oameni pregătiţi să scoată ţara din situaţia economică în care se află", a subliniat Gaston Bakabana.

Bakabana, vicepreşedintele TSD, îi oferă lui Băsescu o barcă pentru a pleca în Africa după alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici