Barna către parlamentarii AUR: Dormiţi bine noaptea după ce le-aţi spus medicilor că sunt criminali?

Vicepremierul Dan Barna i-a întrebat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, pe parlamentarii AUR, dacă pot dorm liniştiţi după ce au spus despre medici că sunt criminali. El îi acuză pe cei de la AUR că nu au înţeles nimic din „privilegiul” de a-i reprezenta pe români în Parlament.

7577 afișări
Imaginea articolului Barna către parlamentarii AUR: Dormiţi bine noaptea după ce le-aţi spus medicilor că sunt criminali?

Barna către parlamentarii AUR: Dormiţi bine noaptea după ce le-aţi spus medicilor că sunt criminali?

„Dormiţi bine noaptea după ce le-aţi zis medicilor că sunt criminali? Sunteţi mulţumiţi că oamenii care vă salvează prietenii şi rudele de la moarte trebuie să facă faţă şi potopului de injurii şi blesteme pe care l-aţi încurajat şi lansat împotriva lor? Vă simţiţi împliniţi? Simţiţi că aţi realizat ceva în aceste luni de mandat? Asta vreţi să faceţi şi în următorii patru ani? Liste cu duşmanii din minţile voastre înfierbântate? Ce ţinte mai aveţi? Cine urmează? Poate ne spuneţi acum, să ne pregătim şi noi”, a spus Barna.

Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna se referă la scandările din stradă în care unii protestatari anti-restricţii au strigat că medicii sunt criminali. La manifestaţiile din toată ţară s-a alăturat şi partidul AUR, George Simion fiind unul dintre promotorii mitingurilor transmiţând mesaje pe Facebook de invitaţie la manifestările din stradă. 

Dan Barna a mai spus că parlamentarii AUR nu au înţeles nimic din „privilegiul” de a reprezentanta românii în Parlament.

„Poate a venit vremea să vi se spună că deşi aţi fost aleşi democratic n-aţi înţeles nimic nici din democraţie, nici din libertate şi nici din privilegiul de a reprezenta oamenii acestei ţări. Poate a venit vremea ca în jurul dumneavoastră să fie pus un cordon sanitar (ştiu că vă place cuvântul ăsta). Poate a venit vremea să vă spună cineva că extremismul nu va fi tolerat. Intoleranţa, doamnelor şi domnilor de la AUR, nu va fi tolerată. Pot accepta că sunt oameni care îşi mai pierd temporar cumpătul. Nu e uşor să faci faţă unei crize şi mulţi români suferă în aceste zile dar, domnilor şi doamnelor colegi de la AUR, când v-aţi pierdut şi sufletul? Ce demon vă stăpâneşte de aţi ajuns să vedeţi criminali în salvatori, dictatura în mască şi conspiraţie în vaccin? Cum aţi ajuns aici? Şi cum puteţi fi salvaţi? Dacă aveţi nevoie de ajutor, spuneţi. Îl veţi primi”, a mai spus Dan Barna.

Acesta le-a atras atenţia parlamentarilor AUR că sunt „la o răscruce” şi nu ar trebui să o ia pe un drum de care copiilor şi nepoţilor să le fie, în câţiva ani, ruşine.

„Prima condiţie a civilizaţiei e să vezi omul din celălalt. Se numeşte toleranţă. Voi n-aţi reuşit încă. Şi prima condiţie pentru a primi respect este să oferi respect”, a spus Dan Barna în cadrul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici