Băsescu: PRU nu intră în Parlament nici cu Ponta în frunte. E o diversiune tipic pontistă

Partidul România Unită nu va intra în Parlament nici cu Victor Ponta preşedinte, fostul premier dorind să creeze încă un partid cu care să negocieze, a declarat, duminică seara, Traian Băsescu, calificând demersul drept o "diversiune, o şmecherie din aia pontistă".

902 afișări
Imaginea articolului Băsescu: PRU nu intră în Parlament nici cu Ponta în frunte. E o diversiune tipic pontistă

Băsescu: PRU nu intră în Parlament nici cu Ponta în frunte. E o diversiune tipic pontistă

"Nu intră în niciun Parlament PRU, nici cu Ponta în frunte. Asta este o diversiune tipică, o şmecherie din aia pontistă, vrea el să mai creeze încă un partid, împreună cu care să facă mai multe procente", a declarat Traian Băsescu, la RTV, întrebat dacă se teme că PRU va lua din electoratul PMP.

Băsescu a mai spus că România nu are nevoie de un partid extremist şi i-a transmis lui Ponta că nu cunoaşte termenul frică.

"Ce să-i spun lui Ponta, omul ăsta e o maşinărie de minciuni, sigur încă reuşeşte să păcălească românii (...) pentru că în mod iresponsabil a făcut risipă de resurse financiare. Dar ca să vorbim de frică, pe el l-am văzut că fuge din studio, de câte ori ai să-i pui o întrebare fuge (...)... Problema cu frica e cam aşa, vorbeşte un piticuţ de-asta de birou, iar în ce mă priveşte cu frica eu am trecut prin furtuni în Pacific, Atlantic, am fost cu nava în incendiu, în zonă de război (...) dacă mie mi-ar fi frică de Ponta sau de Diaconu sau de partidul ăsta, probabil că Ponta nu are noţiunea cuvântului frică. Eu nu mă pot speria de vorbe. Iar în ceea ce priveşte naţionalismul, cred că România nu are nevoie de un partid extremist, naţionalist care ia şi aruncă steagul UE", a comentat Băsescu.

Victor Ponta a reafirmat, duminică seara, la un alt post de televiziune, că este un lucru bun pentru sănătatea publică dacă PRU va lua din electoratul lui Băsescu.

"Mă bucur dacă zice lucruri din astea. Repet. Dacă PRU va lua electoratul de la PMP e un lucru foarte bun, e un act de sănătate publică. Cu PRU, dacă vă spun sincer – l-am văzut foarte nervos cu PRU şi m-a bucurat. Moare de frică, pentru că PRU dacă va lua voturile oamenilor care cred n aceste valori naţionale, să ştiţi că o să-l lase pe Băsescu cu PMP cu 2%, ceea ce tare va fi bine pentru România să nu-l mai avem în Parlament", a comentat Victor Ponta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici