Video Carmen Iohannis, din nou singură la vot: Am buletin de Sibiu/ Preşedintele a votat în Capitală

Soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, a votat, duminică, la Sibiu, "pentru o Românie mai bună şi pentru un viitor mai bun". Întrebată de ce nu a votat alături de soţul ei, Carmen Ionannis a răspuns că ea are domiciliul la Sibiu.

2051 afișări

Carmen Iohannis a votat la secţia amenajată în cadrul Şcolii nr. 4 din Sibiu.

"Am votat pentru o Românie mai bună, pentru un viitor mai bun, pentru o Românie de care să ne bucurăm şi în care să ne găsim bucuria", a declarat soţia preşedintelui.

Întrebată dacă speră într-o prezenţă bună la urne în Sibiu, Carmen Iohannis a răspuns că speră din tot sufletul că toată lumea va merge la vot.

Totodată, întrebată de ce nu a votat alături de soţul ei, Carmen Iohannis a răspuns că a votat separat pentru că are domiciliul în Sibiu.

De asemenea, întrebată dacă îl aşteaptă, duminică, la Sibiu, pe Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a zâmbit şi a răspuns că preşedintele ar putea să vină.

În judetul Sibiu au fost amenajate 370 de secţii de votare şi sunt 141 de candidaţi.

Şi la alegerile locale 2016, Carmen Iohannis a votat separat de soţul său. 

Citeşte aici mai multe despre Alegerile Parlamentare 2016 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici