Cătălin Rădulescu după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat cu toţi că va fi achitat

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost luat prin surprindere de decizia instanţei supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, deoarece acesta pariase cu toată lumea că liderul PSD va fi achitat.

885 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat cu toţi că va fi achitat

Cătălin Rădulescu după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat cu toţi că va fi achitat

"Să ştiţi că pe mine m-a luat prin surprindere, pentru că eu am pariat cu toată lumea că va fi achitat. E destul de mare sentinţa data - 3 ani şi şase luni. Eu susţin că atât timp cât în Europa abuzul în serviciu e dezincriminat, a condamna un pom pe abuz în serviciu mi se pare o chestie destul de nelalocul ei. Mi se pare foarte mult ceea ce a primit preşedintele. E un moment foarte greu pentru el. Nu aş vrea să fiu în locul lui niciodată. Nu ştiu cum stă cu psihicul în momentul de faţă preşedintele, dar e un moment greu pentru el şi pentru partid. Marea majoritate a colegilor noştri se aştepta la achitare", a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici