Cei doi consilieri generali de la PNL care au votat Bugetul Capitalei au fost excluşi din partid

  • Violeta Alexandru a luat decizia de a exclude doi consilieri generali de la PNL
  • Decizia a fost luată după ce aceştia au votat Bugetul Capitalei
  • Consilierii generali sunt Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou
4394 afișări
Imaginea articolului Cei doi consilieri generali de la PNL care au votat Bugetul Capitalei au fost excluşi din partid

Cei doi consilierii generali PNL care au votat Bugetul Capitalei au fost excluşi din partid

Consilierii generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, care au votat săptămâna trecută bugetul Capitalei deşi PNL le-a spus să nu voteze, au fost excluşi. Anunţul a fost făcut de Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti.

„La PNL Bucureşti, cu respectarea Statutului, luăm, ferm, deciziile care se impun. În şedinţa Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului Bucureşti din 18 februarie, am propus şi s-a votat, în unanimitate, excluderea, din PNL şi implicit retragerea sprijinului politic pentru Consilieri Generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou”. PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis. Mergem mai departe. Încrederea bucureştenilor în PNL Bucureşti se respectă. În fiecare zi”, a declarat Violeta Alexandru - preşedinte PNL Bucureşti

Şedinţa din această seară a avut loc după ce Bugetul Capitalei a trecut cu votul a doi consilieri generali de la PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici