Ciolacu: PSD exclude un guvern de uniune naţională cu alt premier decât Alexandru Rafila

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că dacă preşedintele Klaus Iohannis va propune un alt premier în afară de Alexandru Rafila care să formeze un guvern de uniune naţională, PSD nu îl va vota.
  • PSD s-a dus, luni, la consultările de la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier într-un guvern de uniune naţională.
  • "Dacă se face un guvern de uniune naţională în spiritul constituţiei, partidul care a câştigat alegerile propune primul ministru şi noi am făcut această propunere şi această propunere rămâne până la final”, a spus Ciolacu.
714 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: PSD exclude un guvern de uniune naţională cu alt premier decât Alexandru Rafila

Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD să voteze un guvern de uniune naţională condus de un alt premier şi nu de Alexandru Rafila, Marcel Ciolacu a spus, la RTV, că acest lucru este exclus.

„În primul rând eu înţeleg prin guvern de uniune naţională ca toate forţele politice cu reprezentare în Parlament să facă parte. În al doilea rând (...) este exclusă altă propunere pentru prim-ministru decât domnul Alexandru Rafila, pe care PSD să o voteze în parlament. PSD a câştigat alegerile. Dacă se face un guvern de uniune naţională în spiritul constituţiei, partidul care a câştigat alegerile propune primul ministru şi noi am făcut această propunere şi această propunere rămâne până la final”, a spus Ciolacu.

PSD s-a dus, luni, la consultările de la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier într-un guvern de uniune naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici