Conducerea noului PNL s-a reunit la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă după alegeri

Prima şedinţă a noului PNL a început, marţi, în prezenţa lui Klaus Iohannis, câştigătorul alegerilor prezidenţiale de duminică, şi în absenţa fostului preşedinte al PNL Crin Antonescu, la reuniune urmând să se discute legat de strategia politică de urmat după alegeri.

3450 afișări
Imaginea articolului Conducerea noului PNL s-a reunit la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă după alegeri

Conducerea noului PNL s-a reunit la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă după alegeri (Imagine: Victor Ciupuliga/Arhiva Mediafax Foto)

La reuniunea noului PNL, rezultat din fuziunea PNL şi PDL, au venit atât preşedintele în funcţie al PNL, Klaus Iohannis, cât şi preşedintele PDL, Vasile Blaga.

De asemenea, la şedinţa Biroului Politic Naţional al noului PNL iau parte liderii de organizaţii din întreaga ţară şi membrii conducerilor centrale ale celor două partide.

De la reuniune lipseşte fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu, dar ia parte seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

La intrarea în sala de şedinţă, Iohannis a fost primit cu aplauze.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici