Conducerea PSD a discutat subiectul "Dragnea premier"/ Dragnea: Abia după alegeri vom vorbi de nume

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus joi că în Comitetul Executiv al PSD s-a discutat "inclusiv" subiectul "Dragnea premier", extinzând discuţia "la posibilii membri ai Guvernului", dar a susţinut că abia după 11 decembrie, dacă partidul va câştiga alegerile, social-democraţii vor pronunţa un nume.

769 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD a discutat subiectul "Dragnea premier"/ Dragnea: Abia după alegeri vom vorbi de nume

Conducerea PSD a discutat subiectul "Dragnea premier". Dragnea: Abia după alegeri vom vorbi de nume

"Nu am vorbit cu nimeni despre vreo poziţie în Guvern, dar cu absolut nimeni. Nu am spus nimănui că îl văd ministru sau secretar de stat. Absolut nimănui. Doi: nici despre funcţia de prim-ministru nu vorbim până la alegeri, pentru că mă interesează ca discuţia şi dezbaterile din această perioada până la 11 decembrie este despre ce vrem să facem pentru români, nu despre persoane. Şi nu cedez", a declarat Liviu Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional de la Murighiol că cea mai potrivită persoană pentru a prelua funcţia de prim-ministru după alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea. În ceea ce priveşte viitoarea coaliţie de guvernare, Firea a spus că şi-ar dori ca PSD să facă majoritate alături de ALDE şi UDMR.

Liviu Dragnea a evitat până acum să spună dacă îşi doreşte sau nu funcţia de prim ministru în eventualitatea în care PSD are ajunge la Guvernare după alegerile parlmentare din această iarnă. Liderul PSD a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici