Corneliu Grosu a fost retras din postul de prefect în Mureş. Vasile Oprea (UNPR), numit subprefect

Corneliu Grosu a fost retras de Guvern din postul de prefect al judeţului Mureş, acesta urmând să iasă la pensie, iar Vasile Oprea (UNPR), director executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare Mureş, a fost numit subprefect al judeţului.

959 afișări
Imaginea articolului Corneliu Grosu a fost retras din postul de prefect în Mureş. Vasile Oprea (UNPR), numit subprefect

Corneliu Grosu a fost retras din postul de prefect în Mureş. Vasile Oprea (UNPR), numit subprefect (Imagine: Shutterstock)

Numirea şi eliberarea din funcţie au fost aprobate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

La finele lunii februarie, preşedintele PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, a declarat că speră ca UDMR să nu ceară postul de prefect, în condiţiile în care actualul şef al instituţiei, Corneliu Grosu (UNPR), se va pensiona din 1 aprilie, social-democraţii dorind "neapărat un prefect român".

Şeful PSD Târgu Mureş, Ştefan Someşan, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, a arătat atunci că, din câte ştie el, pentru postul de prefect al judeţului sunt în discuţie un reprezentant al UNPR (Vasile Oprea) şi unul de la PSD ( Radu Roatiş), ambii medici veterinari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici