Daniel Constantin: Ştiu de protocolul cu UDMR, dar a fost semnat înainte de referendum

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că ştia de protocolul semnat de USL cu UDMR şi a precizat că acesta a fost încheiat înainte de referendumul privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

334 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Ştiu de protocolul cu UDMR, dar a fost semnat înainte de referendum

Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştia de protocolul semnat de USL cu UDMR, Constantin a răspuns: "Ştiam, da. Eu ştiu aşa: că acest protocol a fost semnat înainte de referendum, după care s-au întâmplat mai multe lucruri şi pe motivul acesta...".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că a existat un acord semnat de el şi Victor Ponta cu UDMR înaintea campaniei, pentru guvernare în comun, el adăugând că de la declanşarea campaniei şi până alegeri "foarte multe lucruri" nu au decurs potrivit celor stabilite.

"A existat un asemenea acord, care era un angajament de intenţie pentru guvernare în comun, în raport cu care de la momentul semnării şi până la încheierea campaniei electorale foarte multe lucururi nu au decurs în conformitate cu spiritul de acolo şi care din punctul meu de vedere, cel puţin, pentru mine şi pentru PNL însemna dezlegarea de acest angajament", a declarat Antonescu, la Realitatea Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici