Departamentul pentru dezvoltare a proiectelor de infrastructură va fi condus de Bogdan Pascu

Departamentul pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare proiecte de investiţii în infrastructură, înfiinţat în cadrul Guvernului va fi condus de consilierul de stat Bogdan Pascu, potrivit unei decizii ale premierului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

885 afișări
Imaginea articolului Departamentul pentru dezvoltare a proiectelor de infrastructură va fi condus de Bogdan Pascu

Departamentul pentru dezvoltare a proiectelor de infrastructură va fi condus de Bogdan Pascu

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Pascu, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, conduce Departamentul pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare proiecte de investiţii în infrastructură din cadrul aparatului de lucru al Guvernului”, arată o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

O altă decizie a premierului vizează numirea lui Gheorghe Antohe în funcţia de consilier de stat pe probleme de agricultură în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Guvernul a adoptat pe 3 iulie o hotărâre privind înfiinţarea Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare proiecte de investiţii în infrastructură.

Viorica Dăncilă a anunţat că acest departament va furniza rapoarte săptamanale privind stadiul lucrărilor şi respectarea termenelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici