Dragnea, către Gorghiu: Problema votului prin corespondenţă nu se rezolvă prin ironii uşoare

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu se rezolvă problema votului prin corespondenţă prin ironii uşoare, referindu-se la afirmaţiile liderului PNL Alina Gorghiu privind paternitatea legii şi a adăugat că este important ca votul să fie securizat.

97 afișări
Imaginea articolului Dragnea, către Gorghiu: Problema votului prin corespondenţă nu se rezolvă prin ironii uşoare

Dragnea, către Gorghiu: Problema votului prin corespondenţă nu se rezolvă prin ironii uşoare (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Am văzut şi declaraţiile celor din Opoziţie. Nu cred că cu ironii uşoare se poate rezolva o problemă importantă de a asigura dreptul la vot al cetăţenilor din diaspora, dar, în acelaşi timp, ca votul lor să fie securizat. Eu sper ca dincolo de declaraţii politice şi de ironii, comisia să lucreze şi împreună cu AEP să răspundă şi pachetului de principii care va fi asumat de comisie şi foarte important pentru noi este ca votul prin corespondenţă să fie un vot sigur şi securizat. Posibilitatea de fraudare este eliminată. Noi vrem ca această procedură să se finalizeze asfel încât să fie aplicat la alegerile parlamentare de anul viitor", a spus Dragnea.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că, PNL va susţine, în Comisia de Cod electoral, proiectul depus de PNL privind votul prin corespondenţă, arătând că este de acord ca acest proiect să se numească "Legea Dragnea", dacă acest lucru îi reţine pe cei de la PSD în a adopta acest proiect

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici