EXCLUSIV: Unii lideri PSD vor modificarea protocolului USL, PSD să aibă candidaţi în 24 de judeţe

O parte a liderilor de organizaţii PSD, nemulţumiţi de pretenţiile liderilor locali ai PNL de a impune candidaţi liberali sub sigla USL la alegerile locale, au solicitat modificarea protocolului USL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

314 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Unii lideri PSD vor modificarea protocolului USL, PSD să aibă candidaţi în 24 de judeţe

EXCLUSIV: Unii lideri PSD vor modificarea protocolului USL, PSD să aibă candidaţi în 24 de judeţe (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Liderii mai multor filiale PSD au ridicat problema modificării protocolului USL, care în forma actuală stabileşte că PSD va desemna candidaţi la CJ şi primăriile marilor oraşe în 21 de judeţe, în timp ce PNL în 20 de judeţe.

Sursele citate au arătat că liderii filialelor în care relaţiile PSD-PNL-PC sunt tensionate au pus problema modificării protocolului USL, pentru ca PSD să desemneze candidaţi în 24 de judeţe, iar PNL în 17.

Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, între lideri ai PSD şi PNL din mai multe judeţe, cum ar fi Vrancea, Iaşi, Bacău, Călăraşi, Buzău, Vâlcea, nu s-a ajuns la un acord în ceea ce priveşte candidaţii comuni la primărie şi Consiliul Judeţean, fiecare dintre partide declarând că va desemna candidaţii respectivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici