Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici: Fiecare şedinţă de Guvern costă 15.000 de euro

O şedinţă de Guvern costă 15.000 de euro, potrivit estimărilor fostului ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, prezentate într-o intervenţie la ZF Live.

1901 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici: Fiecare şedinţă de Guvern costă 15.000 de euro

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici: Fiecare şedinţă de Guvern costă 15.000 de euro (Imagine: Valeriu Tanasoff/ Arhiva Mediafax Foto)

„Eu am spus o dată că numai şedinţa de Guvern în sine costă cel puţin 15.000 de euro, cu toate că fiecare ministru are pe masa de lucru un laptop cu toate documentele incluse. Înmulţiţi cu 4, înmulţiţi cu 12“, a spus Eugen Teodorovici.

Potrivit fostului ministru (PSD), suma de 15.000 de euro cheltuită pentru o şedinţă de Guvern ar include costurile cu energia şi cele cu echipamentele de multiplicat hârtii şi acte.

„Într-o lume guvernată de tehnologie, costurile acestea sunt inutile”, a mai spus Teodorovici, la ZF Live.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici