Guvernul numeşte subprefecţi din partea UDMR în locul celor susţinuţi de PNL

Tamás Ferenc Altfatter, angajat în cadrul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Satu Mare, şi Zoltan Marossy, şef de achiziţii la Consiliul Judeţean Timiş, au fost numiţi, miercuri, de Guvern în postul de subprefect al judeţului Satu Mare, respectiv Timiş, la propunerea UDMR.

315 afișări
Imaginea articolului Guvernul numeşte subprefecţi din partea UDMR în locul celor susţinuţi de PNL

Guvernul numeşte subprefecţi din partea UDMR în locul celor susţinuţi de PNL

Pentru a ocupa cele două funcţii, Guvernul a decis ca liberalii Cristian Iosif şi Liliana Oneţ să fie eliberaţi din posturile de subprefect la Satu Mare, respectiv Timiş.

Deciziile au fost luate prin hotărâri adoptate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici