Igaş: Suntem de acord că trebuie făcută o remaniere, nu am discutat nume şi ministere

Liderul grupului PDL din Senat, Traian Igaş, a declarat, miercuri, că senatorii democrat-liberali sunt de acord cu o remaniere guvernamentală, fără însă a face propuneri de ministere în acest sens.

16 afișări
Imaginea articolului Igaş: Suntem de acord că trebuie făcută o remaniere, nu am discutat nume şi ministere

Igaş: Suntem de acord că trebuie făcută o remaniere, nu am discutat nume şi ministere (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Igaş a afirmat că, în opinia senatorilor PDL, se impune o reducere a angajaţilor la toate ministerele şi agenţiile subordonate, în paralel cu o rectificare salarială.

Întrebat dacă senatorii PDL consideră că se impune şi o remaniere la nivelul Cabinetului, el a răspuns:

"Remanierea este atributul premierului. (...) Nu pot eu să recomand primului-ministru cu câte ministere poate funcţiona optim un guvern. (...) Suntem de acord că trebuie făcute anumite remanieri, însă nu am discutat numele şi ministerele care ar trebui reorganizate şi remaniate. Cred că prim-ministrul va prezenta cât de curând acest lucru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici