Iohannis se întâlneşte vineri cu Merkel, Michel şi Bettel, înainte de summit-ul de la Bratislava

Preşedintele Klaus Iohannis are vineri la Berlin o întâlnire de lucru cu cancelarul german Angela Merkel, premierul belgian Charles Michel şi cu premierul luxemburghez Xavier Bettel în vederea pregătirii summit-ului UE de la Bratislava.

941 afișări
Imaginea articolului Iohannis se întâlneşte vineri cu Merkel, Michel şi Bettel, înainte de summit-ul de la Bratislava

Iohannis se întâlneşte vineri cu Merkel, Michel şi Bettel, înainte de summit-ul de la Bratislava (Imagine: Catalina Mihai/ Mediafax Foto)

"Întâlnirea are loc în contextul procesului de pregătire a reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie a.c., care va avea ca subiect de dezbatere viitorul Uniunii Europene în noul cadru creat după referendumul din Regatul Unit al Marii Britanii", potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, Preşedinţia precizează că reuniunea de la Berlin face parte din seria de contacte pe care preşedintele României le are cu lideri europeni în cadrul acestui proces de reflecţie privind viitorul Uniunii Europene.

După întâlnirea de la Cancelaria Federală de la ora 14.00, Iohannis va face o declaraţie de presă la Ambasada României la Berlin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici