Ironii pe seama premierului Dăncilă: Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poştaş?

Ludovic Orban a comentat, sâmbătă pe Facebook, vizita de vineri a premierului Viorica Dăncilă în Israel, unde a avut o întrevedere cu omologul Benjamin Netanyahu. Preşedintele PNL se întreabă dacă aceasta a confundat avionul sau dacă a fost trimisă de Liviu Dragnea „pe post de poştaş”.

1281 afișări
Imaginea articolului Ironii pe seama premierului Dăncilă: Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poştaş?

Ironii pe seama premierului Dăncilă: Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poştaş?

„Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? S-o fi dus la shopping? O fi confundat avionul de Brusselles cu avionul de Tel Aviv? O fi fost trimisă de Liviu pe post de postaş? O fi crezut că trebuie să îl întâmpine pe noul ambasador chiar în Israel? O fi uitat că s-a amânat din nou şedinţa comună de guvern? S- o fi dus să vadă cum s-a ajuns la alegeri anticipate în Israel să nu cumva să o păţească şi ea? Nimeni din România nu ştie, Sunt convins că nici măcar ea”, a scris Ludovic Orban, sâmbătă pe Facebook.

Reacţia liderului liberal vine în contextul în care Guvernul a anunţat că premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, vineri, în timpul unei vizite de lucru în Israel, cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, printre temele discutate fiind situaţia internaţională actuală.

Sursa citată a mai precizat că cei doi au discutat şi despre organizarea, în prima parte a acestui an, a şedinţei comune a celor două guverne, precum şi despre posibilele modalităţi de cooperare bilaterală, în perspectiva deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE.

Premierii Dăncilă şi Netanyahu s-au întâlnit anterior la Varna, în luna noiembrie 2018. Totodată, şeful Executivului român a fost în vizită în Israel pe 25 aprilie 2018.

Reamintim că preşedintele PNL Ludovic Orban a depus, în luna mai a anului trecut, o plângere împotriva Vioricăi Dăncilă şi Liviu Dragnea pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care şi înaltă trădare, în legătură cu scandalul privind memorandumul referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

În septembrie 2018, procurorii DIICOT au clasat dosarul. Anchetatorii au închis această cauză penală pe motiv că fapta nu există.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici