Ivan: Dragnea vrea sancţionarea mea pentru că voi candida la congres, nu am jignit pe nimeni

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a declarat duminică înaintea reuniunii Comitetului Executiv, că actualul preşedinte executiv al partidului, Liviu Dragnea vrea sancţionarea sa deoarece doreşte să candideze la o funcţie de conducere la congresul PSD de anul viitor.

183 afișări
Imaginea articolului Ivan: Dragnea vrea sancţionarea mea pentru că voi candida la congres, nu am jignit pe nimeni

Catalin Ivan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

”M-am uitat şi eu aseară pe înregistrare cu mai mulţi prieteni, poate mi-a scăpat mie ceva, poate am folosit...vorba aia <<poate a zis copilul ceva...>> Nu este absolut nimic jignitor în absolut tot ce am spus în emisiunea respectivă. Sunt dispus cu ambele colege să ne uităm încă o data pe înregistrare, şi dacă ceva le-a jignit pot să-mi cer şi scuze, dar nu este nimic jignitor”, a declarat Ivan.

El a menţionat că nu a discutat cu colegele din PSD care s-au arătat afectate de declaraţiile sale.

”Dacă cineva trebuia să fie supărat după emisiunea aceea, poate eu că am aflat în direct că nu mai sunt şeful delegaţiei”, a mai spus europarlamentarul PSD.

Ivan a menţionat că a existat o discuţie după alegerile europarlamentare pe care a avut-o cu colegii europarlamentari PSD, în care a anunţat că nu mai doreşte să fie şef al delegaţiei PSD la PE.

De asemenea, el a menţionat că ”trăieşte în casă cu nouă doamne” şi astfel are ”un mare respect pentru doamne”.

Totodată, Ivan a comentat faptul că i s-ar mai fi reproşat că a avut declaraţii împotriva lui Dragnea.

”Domnul Dragnea crede că absolut oricine nu este de acord cu domnia sa are legătură cu Marian Vanghelie. Este o problemă personală, lupta pe care o are cu Marian Vanghelie să şi-o ducă singur. Nu toţi cei care în partid au altă opinie decât Liviu Dragnea sunt oamenii lui Marian Vanghelie. Este o nouă modalitate acum în partid, cine nu e de acord cu Liviu Dragnea este cu Marian Vanghelie”, a comentat europarlamentarul PSD.

În plus, el a comentat declaraţia lui Liviu Dragnea, care l-a catalogat drept ”un puşti obraznic”.

”Am înţeles că vrea să mă sancţioneze pentru că eu am jignit două colege pe care nu le-am jignit. Oare acea sancţiune nu ar trebui să se aplice şi domnului Dragnea care, evident, a jignit un coleg? (…) Se vehiculează de câteva zile această idee a sancţionării mele şi mă tot gândesc care ar putea fi încălcarea Statutului, sau care ar fi motivul sancţiunii. Singurul motiv care ar putea fi un motiv real e acela că nu sunt de acord cu domnul Dragnea, şi nu sunt de acord cu domnul Dragnea, dar nu scrie în Statut că trebuie să fii de acord cu domnul Dragnea. Eu cred că în partid pot să existe mai multe opinii, pot să existe mai multe proiecte. Cred că domnul Dragnea forţează o sancţiune a mea pentru că se teme că voi candida la Congres împotriva domniei sale”, a mai spus Ivan.

El a menţionat că va candidat la o funcţie de conducere în PSD, luând în calcul inclusiv funcţia de preşedinte al PSD, motiv pentru care lucrează la o ”nouă platformă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici