Lider PNL Timiş: PSD nu are cu cine se alia pentru a forma un nou guvern

  • Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că este sigur că liberalii vor forma majoritate
  • PSD nu ar avea, potrivit opiniei sale, cu cine să se alieze pentru a forma noul guvern.
749 afișări
Imaginea articolului Lider PNL Timiş: PSD nu are cu cine se alia pentru a forma un nou guvern

Lider PNL Timiş: PSD nu are cu cine se alia pentru a forma un nou guvern

Alin Nica, liderul PNL Timiş, a spus că deşi numărul alegătorilor a fost mic, PNL va fi câştigătorul alegerilor.

„Chiar dacă cu un număr sub aşteptările noastre, chiar dacă sub ameninţarea pandemiei, românii au ieşit la vot şi au votat. Noi vom respecta votul dat de cetăţeni. Veţi vedea că după numărarea voturilor lucrurile se vor mai schimba, mai ales după numărarea voturilor din Diaspora”, a spus Nica.

Preşedintele CJ Timiş a spus că PSD nu ar avea cu cine să facă alianţă pentru a forma un nou guvern.

„Eu sunt convins că PNL va fi câştigătorul acestor alegeri şi în jurul PNL se va forma noua coaliţie de guvernare. Uitându-mă la rezultate nu văd cu cine s-ar putea alia PSD ca să formeze un nou guvern. Cele mai multe variante le are PNL”, a mai spus liderul PNL Timiş.

Acesta a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu va nominaliza niciodată un premier din partea PSD, aşa că „cele mai multe şanse le are PNL”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici