Liderul PNL Alina Gorghiu: Rozele PSD îi atacă pe Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, supăraţi că prietenii PSD au rămas fără contracte

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că atacurile PSD asupra lui Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş arată că social-democraţii nu pot să admită că România este condusă de un preşedinte echilibrat şi de un premier decent şi că zeci de contracte nu se mai duc către prietenii de vacanţă ai PSD.

729 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL Alina Gorghiu: Rozele PSD îi atacă pe Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, supăraţi că prietenii PSD au rămas fără contracte

Liderul PNL Alina Gorghiu: Rozele PSD îi atacă pe Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, supăraţi că prietenii PSD au rămas fără contracte

"Atacurile concertate ale PSD asupra lui Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş arată că rozele de frunte ale acestui partid, Dragnea şi Ponta, nu pot să admită că România este condusă acum de un preşedinte echilibrat şi de premier decent", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, pe Facebook.

Alina Gorghiu a afirmat că PSD nu poate să conceapă că zeci de contracte nu se mai duc către firmele controlate de prietenii de vacanţă ai partidului.

"Liderii PSD nu pot concepe că lucrările la autostrăzi s-au deblocat, că birocraţia primeşte o ajustare absolut necesară, că zecile de contracte în valoare de sute de milioane nu se mai duc către firmele controlate de prietenii de vacanţe. Desigur, nemulţumirea acestora naşte declaraţii ridicole, care nici măcar nu merită comentate", a mai spus Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că, dacă preşedintele României nu mai provocă la fel ca predecesorii săi crize politice, PSD face o criză de nervi, oferind "un spectacol jenant".

Gorghiu şi-a încheiat postarea cu un post scriptum, afirmând că un senator PSD i-a spus că "Liviu Dragnea seamănă din ce in ce mai mult cu Ponta".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici