Liderul PSD Piteşti este dezamăgit că nu poate ajunge la preşedintele partidului: Cu Liviu Dragnea problema e că nu suntem băgaţi în seamă

Liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, este dezamăgit că nu poate ajunge la preşedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu, că deşi salariile au crescut, „omul nu rămâne cu nimic în buzunar”.

2246 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Piteşti este dezamăgit că nu poate ajunge la preşedintele partidului: Cu Liviu Dragnea problema e că nu suntem băgaţi în seamă

Liderul PSD Piteşti: Cu Liviu Dragnea la conducere, problema e că nu suntem băgaţi în seamă. Nu avem acces

Liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost demarată o analiză la nivelul organizaţiilor din localitate după prezenţa slabă de la referendum, acesta fiind de părere că „lumea este foarte dezamăgită”.

„Am vrut să trag un semnal de alarmă pe marginea prezenţei la referendum. Am început să fac o analiză în toate organizaţiile mele. Lumea este foarte dezamăgită. Au crescut salariile, pensiile, s-au făcut lucruri bune. Dar au crescut şi preţurile în ritm egal. Nu rămâne omul cu nimic în buzunar. Văd şi tot circul la televizor. De aceea nu a venit lumea la referendum. Noi la Argeş nu facem nimic”, a declarat Gentea.

Liderul social democrat din Piteşti mai spune că nu are acces la Liviu Dragnea, pentru a-i spune care sunt problemele în teritoriu.

„Cu domnul Dragnea, problema e că nu suntem băgaţi în seamă. Nu prea putem să-i spunem personal problemele pentru că nu avem acces la dânsul”, a mai spus Cristian Gentea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici