Dragnea, întâmpinat cu huiduieli de câţiva protestatari, la sosirea la CExN al PSD, care i-au cerut demisia. Reacţia Ecaterinei Andronescu / Pop: Dragnea este astăzi suficient de puternic pentru a conduce PSD

Preşedintele Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au fost întâmpinaţi, vineri, la sosirea la hotelul din Băile Herculane, unde se desfăşoară şedinţa CExN al PSD, de câţiva protestatari care i-au cerut demisia preşedintelui social-democraţilor.

2528 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întâmpinat cu huiduieli de câţiva protestatari, la sosirea la CExN al PSD, care i-au cerut demisia. Reacţia Ecaterinei Andronescu / Pop: Dragnea este astăzi suficient de puternic pentru a conduce PSD

Dragnea, întâmpinat cu huiduieli de câţiva protestatari, la sosirea la CExN al PSD, care i-au cerut demisia. Reacţia Ecaterinei Andornescu / Pop: Dragnea este astăzi suficient de puternic pentru a conduce PSD

Cei câţiva protestatari au început să huiduie în momentul în care Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au sosit la hotelul din Băile Herculane unde se desfăşoară şedinţa CExN al PSD. Preşedintele PSD şi premierul nu au avut nicio reacţie.

Singurul social-democrat care a purtat un scurt dialog cu protestatarii a fost Ecaterina Andronescu.

”Dumneavoastră spuneţi lozinci. Ţara are nevoie de fapte”, le-a spus Andronescu oponenţilor lui Dragnea.

”Condamnaţii nu pot să conducă ţara asta. România este stat democratic şi a ajuns să fie condusă de o cloacă de infractori, de condamnaţi, de penali”, a replicat unul dintre protestatari.

La rândul ei, Ecaterina Andronescu le-a spus celor prezenţi că nu decid ei cine conduce ţara, ci poporul român.

”Care popor? Asistaţii?”, a spus protestatarul.

Pop: Preşedintele Liviu Dragnea este astăzi suficient de puternic pentru a conduce PSD

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, a declarat, vineri, la Herculane, că nu este nevoie de un vot de susţinere pentru Liviu Dragnea, acesta fiind suficient de puternic pentru a conduce Partidul Social Democrat.

”Din punctul meu de vedere nu cred că este nevoie (de un vot de susţinere pentru Liviu Dragnea - n.r.). Preşedintele este astăzi suficient de puternic pentru a conduce Partidul Social Democrat”, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop.

Jurnaliştii prezenţi au insistat, întrebându-l dacă se poate vorbi şi despre o ”vină morală” în cazul lui Liviu Dragnea.

”Asta cu vina morală... nu ştiu cum să o intrepretez. (...) A fost unul condamnat şi este preşedintele”, a răspuns Pop.

El a mai spus că sunt unele puncte din programul de guvernare pe domeniul Educaţie care au ”mici întârzieri”.

”Nu am emoţii din punctul acesta de vedere, pentru că o bună parte din programul de guvernare pe capitolul Educaţie este implementată”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Liderii PSD s-au reunit într-o şedinţă a Comitetului Executiv, care are loc la Herculane, vineri, de la ora 11.00.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici