Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD va fi bărbat, nu va fi niciunul dintre premierii ''vânturaţi'' la televizor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că în cazul în care va face majoritatea parlamentară, PSD va propune un premier care va fi ''bărbat'' şi care va avea carnet de membru PSD, el adăugând că acesta nu se regăseşte printre premierii ''vânturaţi'' la televizor în aceste zile.

3289 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD va fi bărbat, nu va fi niciunul dintre premierii ''vânturaţi'' la televizor

Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD va fi bărbat, nu va fi niciunul dintre cei ''vânturaţi'' la televizor (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

Întrebat la B1Tv dacă poate garanta că viitorul premier va avea carnet de membru PSD, în cazul în care PSD va face majoritatea guvernamentală, Dragnea a răspuns: ''Da, dar nu e vorba de garanţie, este firesc''.

În contextul în care moderatorul a insistat şi a întrebat dacă viitorul premier desemnat de PSD va fi un bărbat sau o femeie cu carnet de membru PSD, liderul social-democrat a replicat: ''Va fi un bărbat''.

Dragnea a arătat că este firesc ca premierul desemnat de PSD să fie şi membru PSD pentru că aceasta este condiţia pentru a putea îndeplini programul de guvernare al partidului.

''Un premier, dacă nu are o răspundere politică, mie nu îmi poate genera încredere că pune în practică un program de guvernare, pentru că dacă nu are această responsabilitate, la un moment dat, poate să zică <Ştiţi ceva, am venit cu o gentuţă, plec cu o gentuţă, vă las>. Eu aşa ceva nu îmi permit să fac'', a explicat el.

Întrebat dacă el va fi premierul PSD, Dragnea a precizat că nu este vorba despre niciunul dintre numele ''vânturate la televizor'' în aceste zile.

''Sunt deja nişte premieri vânturaţi - <to be elected>. Eu cred că nu o să fie niciunul dintre cei care s-au tot vânturat pe la televizor în zilele astea'', a precizat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici