Ludovic Orban: Cred că noul slogan al PSD este "Bagă-i în dubă" sau "Vine Duba"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, după congresul PSD, că Jandarmeria şi Poliţia Locală au fost transformate în instrumente de luptă a PSD împotriva cetăţenilor şi că noul slogan al social-democraţilor este "Bagă-i în dubă" sau "Vine duba".

441 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Cred că noul slogan al PSD este "Bagă-i în dubă" sau "Vine Duba"

Ludovic Orban: Cred că noul slogan al PSD este "Bagă-i în dubă" sau "Vine Duba"

”În Cartea Neagră elaborată de PNL veţi vedea toate răspunsurile la poveştile vânătoreşti de pe Lacul Belina pe care ni le spune preşedintele PCR, pardon, PSD. Am văzut ieri un congres, al 15-lea congres PCR, nu congresul unui partid democratic din România. Cred că noul slogan al PSD este <Bagă-i în dubă> sau <Vine Duba> . Am avut practic un eveniment la care cetăţeanul nu a putut să vadă decât din stradă, garduri, lanţuri de poliţişti locali, jandarmi”, a declarat Ludovic Orban.

El a criticat faptul că cetăţenii au fost împiedicaţi să circule pe domeniul public.

”Practic, Bucureştiul a fost confiscat, zona din Bucureşti şi tot domeniul public din zona respectivă a fost confircată de PSD. Din păcate, Jandarmeria şi Poliţia Locală au fost transformate în instrumente de luptă a PSD împotriva cetăţenilor. Nu putem accepta ca un partid în anul 2018 să se comporte în asemenea hal cu cetăţenii lor”, a adăugat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici