Maior: Orice abatere de la perspectiva SRI de a sta deoparte de mizele politice va fi sancţionată

Directorul SRI, George Maior, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că perspectiva Serviciului în acest an electoral este de a sta deoparte de mizele politice, el menţionând că orice abatere are un nume şi un prenume şi va fi sancţionată corespunzător, iar acest lucru se va vedea public.

202 afișări
Imaginea articolului Maior: Orice abatere de la perspectiva SRI de a sta deoparte de mizele politice va fi sancţionată

Maior: Orice abatere de la perspectiva SRI de a sta deoparte de mizele politice va fi sancţionată

Întrebat cum se poziţionează SRI în acest an electoral, Maior a răspuns: "Repet, SRI trebuie să fie, să se manifeste în acelaşi ritm, fără a slăbi ritmul de cunoaştere a realităţilor ce pot afecta securitatea naţională a României, trebuie să manifeste independent şi neutru faţă de o luptă politică ce nu interesează Serviciul decât dintr-o singură perspectivă: aceea de a sta deoparte de mizele politice, ideologice aflate într-o competiţie de o asemenea anvergură. Mă refer la alegeri prezidenţiale".

El a menţionat că orice abatere are un nume şi un prenume şi va fi sancţionată corespunzător.

"Orice abatere are un nume şi un prenume în cadrul Serviciului şi va sancţionată corespunzător, ei ştiu acest lucru, s-au învăţat în decursul istoriei acestui Serviciu cu aceste valori. Dacă se întâmplă vreun incident el are întotdeauna un nume şi un prenume şi acest lucru se va vedea şi public", a spus Maior.

Agenţia MEDIAFAX va difuza integral, la ora 13.00, interviul acordat de director SRI, George Maior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici