Manda: Cred că ar trebui să continuăn cu Victor Ponta preşedinte şi prim-ministru

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, înainte de CExN, că partidul ar trebui să continue cu Victor Ponta în funcţia de preşedinte al formaţiunii şi de premier, el menţionând că ar trebui excluşi din PSD cei care ”se comportă” împotriva partidului.

90 afișări
Imaginea articolului Manda: Cred că ar trebui să continuăn cu Victor Ponta preşedinte şi prim-ministru

Manda: Cred că ar trebui să continuăn cu Victor Ponta preşedinte şi prim-ministru (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

”Am mandat de la organizaţie să votez în funcţie de cum vor decurge discuţiile. Sunt sigur că trebuie să analizăm activitatea la nivelul fiecărui judeţ şi la nivel naţional. (...) Cred că trebuie să continuăm cu Victor Ponta preşedinte şi prim-ministruŢ, a spus Manda.

Întrebat dacă e de acord cu excluderi din partid în acest moment, Manda a răspuns: ”Pentru cei care se comportă împotriva partidului, da”.

El a evitat să se refere la numele celor care ar putea face obiectul excluderilor din partid ca urmare a declaraţiilor făcute în ultimul timp. ”Nu mă refer la nimeni. Unele declaraţi au fost făcute după ce au trecut alegerile, dar nu ştiu dacă era locul şi momentul potrivit să le facă”.

Manda a mai spus că în guvern şi în partid este nevoie de figuri proaspete şi că îşi menţine declaraţia potrivit căreia congresul extraordinar ar rebui să aibă loc în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici