Mesaj divin pentru UNPR: Partidul va lua 33% în 2012

Coordonatorul UNPR pe regiunea Oltenia, Gheorghe Bică, vicepreşedinte UNPR Dolj, a declarat, sâmbătă, la o reuniune a partidului, invocând un mesaj apărut pe tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Craiova pe care l-a interpretat ca "semn divin", că formaţiunea va avea în 2012 un scor de 33%.

817 afișări
Imaginea articolului Mesaj divin pentru UNPR: Partidul va lua 33% în 2012

Liderii UNPR (Imagine: Liviu Chirica/ediafax Foto)

Peste 2.000 de lideri şi membri ai UNPR din judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea au participat, sâmbătă, la Craiova, la "Reuniunea Regională SV Oltenia", transmite corespondentul MEDIAFAX.

În timpul reuniunii, pe tabela de marcaj din Sala Sporturilor a apărut afişat, pe două rânduri, mesajul "33 E 100" şi "20:12", iar Bică a spus că este vorba despre un "semn divin".

"Oltenii sunt creştini şi în această zi Dumnezeu ne-a transmis un semn divin. Priviţi tabela de marcaj şi interpretaţi cifrele: în anul 2012, UNPR va avea cel puţin 33 la sută", a spus Gheorghe Bică.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a ţinut să precizeze, în discursul său, că "UNPR a sprijinit România să nu intre în dezastru economic", sprijinind Guvernul şi "indubitabil România".

El a precizat că, datorită măsurilor Guvernului, "România este dată exemplu în presa internaţională de FMI şi Banca Mondială ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 20 de ani".

La reuninea regională SV Oltenia a UNPR au participat, sâmbătă, la Craiova, preşedinţii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu alături de peste 2.000 de primari, între care primarul Craiovei, Antonie Solomon, primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, vicepreşedinţi ai partidului, preşedinţi de organizaţii judeţene, parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici