Mihai Tudose, către ministrul Răzvan Cuc, pe tema exproprierilor de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti-Ploieşti. Mai aveţi?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, finalizarea exproprierilor de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti şi realizarea lucrărilor la autostradă, pe ordinea de zi a şedinţei de guvern fiind aprobarea exproprierii a două imobile.

3183 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, către ministrul Răzvan Cuc, pe tema exproprierilor de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti-Ploieşti. Mai aveţi?

Mihai Tudose, către ministrul Răzvan Cuc, pe tema exproprierilor de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti-Ploieşti. Mai aveţi? (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

"La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti Ploieşti. Mai aveţi ? Le puteţi strânge pe toate odată ca să terminăm", i-a spus premierul ministrului Transporturilor.

"Sunt probleme care vin din trecut şi acum le actualizăm. Cele două imobile care sunt astăzi pe ordinea de zi de expropiat se regăsesc în HG 381 din 2009 , care prevedea declanşarea procedurioi de expropiere a imobilelor proprietate privată rămase de expropriat. (...) Sunt ultimele imobile pe acest tronson", a răspuns ministrul.

"Acum două săptămâni am mai expropirat două, tot pe tronsonul ăsta. Acum două săptămâni alea două erau ultimele", a continuat Tudose.

"Erau pe alt obiectiv de investiţie", a replicat Cuc.

"Am înţeles. În timp ce noi expropriem alţi tot se apucă şi mai fac ceva (..)Putem să facem şi noi autostrada înainte să mai construiască ei? Poate ne iese mai bine", a încheiat premierul.

CNAIR anunţa pe 6 iulie că a fost eliberată autorizaţia de executare a lucrărilor de construcţie pentru racordarea autostrăzii urbane (A3) cu Bucureştiul, valoarea lucrărilor fiind de aproape 22,6 milioane de lei. Termenul de execuţie a fost stabilit pentru august 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici