Miniştri fără mască. George Simion, la MAI: „Vrem egalitate, dar nu pentru căţei”

  • Co-preşedintele AUR, George Simion, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, să spună public cum au fost penalizaţi miniştrii Raluca Turcan, Vlad Voiculescu şi Eduard Novak, după ce au fost fotografiaţi fără mască.
  • „E ca în fabula lui Alexandrescu: ”,spune el.
358 afișări
Imaginea articolului Miniştri fără mască. George Simion, la MAI: „Vrem egalitate, dar nu pentru căţei”

George Simion, la MAI

George Simion a venit, miercuri, cu mai mulţi membri din AUR, la MAI, pentru a discuta cu ministrul Lucian Bode şi pentru a-i cere să spună public cum au fost penalizaţi miniştrii surprinşi fără mască.

„S-au impus aceste măsuri de restricţii. Cerem ministrului de Interne să spună public cum au fost penalizaţi miniştrii care nu respectă restricţiile. Ministrul Vlad Voiculescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan şi ministrul Sportului, Eduard Novak. Nu au purtat mască. Noi, AUR, suntem un partid care militează pentru libertate şi împotriva obligativităţii purtării măştii în spaţiul public”, spune Simion.

Acesta afirmă că „guvernarea este <un sat fără câini>, unde nu ştie stânga ce face dreapta” şi că restricţiile nu sunt respectate nici de cei care le impun.

Simion cere ca desfiinţarea obligativităţii purtării măştii în spaţiul public.

„Dacă constatăm că atunci când plantăm un copac nu trebuie să porţi o mască pentru că eşti în aer liber, haideţi să desfiinţăm obligativitatea purtării măştii în spaţiul public. Haideţi să luăm nişte măsuri pe care să le respecte toată lumea. E ca în fabula lui Alexandrescu, <Noi vrem egalitate, dar nu pentru căţei>”, mai spune Simion.

Anterior sosirii celor de la AUR, ministrul Lucian Bode a declarat că parlamentarii AUR ca au stat degeaba în Parlament în perioada de la depunerea jurământului pentru că parlamentarii iau contact cu un ministru din Guvernul României, instituţional, pe calea interpelării, a orei Guvernului.

„La Comisia de apărare pot fi invitat să răspund ... Aici este Ministerul Afacerilor Interne, nu este sat fără câini. Nu vine fiecare când vrea şi trece pe stradă să se oprească să discute cu Ministrul de Interne. Parlamentarii au drepturi şi obligaţii. Obligaţia lor este să cunoască legea, să ştie în ce condiţii pot să vorbească cu mine”, a spus Bode.

Cu toate acestea, membrii AUR au fost primiţi în sediul MAI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici