Moţiunea simplă pe energie depusă de PNL, respinsă pentru a doua oară de Biroul Permanent

Deputaţii din Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor au respins, luni, pentru a doua oară, moţiunea simplă a PNL privind domeniul energiei, a declarat secretarul PSD din BP Ioana Bran, precizând că moţiunea contravine Regulamentului întrucât cere demiterea ministrului.

109 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă pe energie depusă de PNL, respinsă pentru a doua oară de Biroul Permanent

Moţiunea simplă pe energie depusă de PNL, respinsă pentru a doua oară de Biroul Permanent

„S-a dat un vot de respingere. Nu au schimbat absolut nimic (în textul moţiunii-n.r.). Nu se respectă prevderile regulamentare şi încalcă decizia CCR nr. 148/2007”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran, afirmând că în textul depus de liberali sunt „adrese la modul imperativ şi se cere demiterea ministrului, ceea ce este contrar Regulamentului.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins, în urmă cu o săptămână, moţiunea simplă depusă de PNL, cu titlul "România în beznă. PSD şi ALDE fură curent", motivând că textul conţine "solicitări imperative" către premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici