Nicuşor Dan: Nu mă retrag, dar accept un sondaj ca bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, dumnică, la TVR, că nu se va retarge din competiţia electorală şi nu le va propune bucureştenilor să îl voteze pe Cătălin Predoiu, afirmând, însă, că va accepta propunerea lui Predoiu de a realiza un sondaj.

2730 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Nu mă retrag, dar accept un sondaj ca bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză

Nicuşor Dan: Nu mă retrag, dar accept un sondaj ca bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză

"Alegătorii mei sunt oameni care s-au săturat de corupţia şi de jaful generalizat din Primăria Capitalei patronate şi de PSD şi de PNL. În numele lor spun aici, declar că nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să le propun bcureştenilor să îl voteze pe domnul Predoiu. Sunt în această luptă de 10 ani, nu de trei săptămâni şi voi mai fi până când Bucureştiul va avea administraţia pe care o merită", a declarat candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, într-o dezbatere electorală, la TVR.

Nicuşor Dan a afirmat că acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu de a realiza un sondaj pentru ca bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză.

"Sunt totuşi responsabil pentru un grup întreg de bucureşteni care nu vor ca PSD, cel mai corupt partid din România, să câştige alegerile şi din această perspectivă accept provocarea pe care domnul Predoiu mi-a făcut-o şi sunt gata ca o mare casă internaţională de sondaje să facă un sondaj supravegheat de USB şi de PNL astfel încât bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză ştiind cine are şanse mai mari să o învingă pe doamna Firea", a afirmat Nicuşor Dan.

În replică, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a spus că îl bucură faptul că Nicuşor Dan a acceptat un astfel de sondaj şi că aceasta ar fi o dovadă de "deschidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici