Orban: Datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde euro. După PSD, potopul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, critică alianţa PSD-ALDE, spunând că datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde de euro, iar coaliţia acţionează după principiul "după noi, potopul". Liderul liberal mai spune că acesta e preţul plătit de români prin neparticiparea la vot.

835 afișări
Imaginea articolului Orban: Datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde euro. După PSD, potopul

Orban: Datoria publică a Române a crescut cu 5,5 miliarde euro. După PSD, potopul

"PSD-ALDE NE FURĂ ŞI VIITORUL. În 2017 datoria publică a României (adică a fiecărui cetăţean român) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. În condiţiile în care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostradă, niciun spital nou, nicio capacitate nouă de producţie, niciun tronson nou de cale ferată, nicio hidrocentrală nouă, NIMIC. Toţi banii au fost azvârliţi în pomeni electoraliste. În 2018, după cum arată bugetul şi promisiunile lor, estimările privind creşterea datoriei publice sunt între 7 şi 9 miliarde de euro. În fiecare an în care vor mai stă la putere vor creşte şi mai mult această datorie. Iresponsabilii care ne conduc astăzi acţionează după principiul DUPĂ NOI, POTOPUL. Ne pun în cârcă nouă şi copiilor noştri această povară, care va afecta negativ veniturile fiecărui român pe termen mediu şi lung. Acesta este preţul pe care îl plătim pentru indiferenţă şi neparticipare la viaţa publică şi la vot. Data viitoare mergeţi la vot şi să nu îi mai votaţi niciodată!", a scris Ludovic Orban, sâmbătă pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici