Orban, despre o manifestaţie PSD, la votarea moţiunii de cenzură: Îi sfătuiesc să nu facă această prostie. E posibil să iasă rău

Ludovic Orban a afirmat, referitor la o manifestaţie a susţinătorilor PSD-ALDE, la votarea miercuri în Parlament a moţiunii de cenzură, când vor veni la Casa Poporului şi susţinători ai Opoziţiei, să nu facă această prostie, pentru că e posibil ca nimeni să nu poată controla ce se poate întâmpla.

1662 afișări
Imaginea articolului Orban, despre o manifestaţie PSD, la votarea moţiunii de cenzură: Îi sfătuiesc să nu facă această prostie. E posibil să iasă rău

Orban, despre o manifestaţie PSD, la votarea în Parlament a moţiunii de cenzură: Îi sfătuiesc să nu facă această prostie. E posibil să iasă rău

"N-am nimic să manifeste, dar să manifeste în altă parte decât acolo unde au fost anunţate protestele Opoziţiei. Îi sfătuiesc să nu facă această prostie pentru că e posibil să iasă rău acolo. Şi aşa în clanul din jurul lui Dragnea, dacă vin cu astfel de provocări nimeni nu mai poate controla ce se poate întâmpla. Şi Jandarmeria. Nu poţi să vii la intimidare cu motoarele ambalate, în ţestoase, să intervină. Întotdeauna aceşti oameni s-au manifestat paşnic, şi-au strâns gunoaiele. Sunt oameni frumoşi, inteligenţi. Dar se pare că sunt unii speriaţi de bombe şi, în paranoia lor, şi-ar imagina că aceşti oameni reprezintă un pericol pentru ei. Reprezintă, dar la vot", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la o emisiune difuzată marţi seară de Realitatea Tv.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a anunţat că miercuri, când va fi votată moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă, este posibil să fie prezenţi în faţa Parlamentului susţinători ai PSD-ALDE. Şi Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizanţilor PNL să iasă în stradă în ziua moţiunii. Întrebat, luni seară într-o emisiune difuzată de Antena 3, dacă sunt şanse să vină susţinătorii coaliţiei PSD-ALDE la Parlament în ziua moţiunii de cenzură, Claudiu Manda a răspuns scurt: "Da. S-ar putea să vină".

Chestionat ce se poate întâmpla dacă, în ziua votului moţiunii vor fi la Parlament şi susţinătorii PSD-ALDE şi cei ai Opoziţiei, Manda a replicat: "Sunt două variante, fie să-i putem compara numeric, fie să ajungă la conflict. Numai că ce vedem azi că se întâmplă, inclusiv la nivelul Parlamentului, s-ar putea să îşi dorească în continuare, cei care vin acum, protestatarii astfel de acţiuni. Am luat şi măsuri în Parlament, însă te poţi gândi că susţinătorii USR vin la restaurant, să ia furculiţa şi apoi să fugă cu fuculiţa prin Parlament."

Preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj simpatizanţilor formaţiunii pe care o conduce, îndemnându-i să iasă în stradă la mitingurile organizate în ziua moţiunii, atât în ţară cât şi în Bucureşti.

La rândul său, preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat luni că aleşii formaţiunii pe care o reprezintă au intrat în grevă japoneză, urmând ca până miercuri să poarte banderole albe la mână. Mai mult, USR cheamă oamenii în stradă, pe timpul votului moţiunii de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici