PNL definitivează candidaturile pentru alegerile locale din septembrie

  • PNL definitivează candidaturile pentru alegerile locale din septembrie.
  • PNL şi USR-PLUS au avut mai multe negocieri cu privire la candidaţii pentru sectoarele Capitalei.
  • USR-PLUS ar urma să aibă candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6, potrivit unor surse din partid.
770 afișări
Imaginea articolului PNL definitivează candidaturile pentru alegerile locale din septembrie

Foto: Mediafax

Conducerea PNL a anunţat într-un comunicat de presă că sâmbătă, 1 august, va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PNL, începând cu ora 9:00, la sediul central al partidului din Bucureşti, unde vor fi validaţi candidaţii la alegerile locale.

"Am discutat mai multe subiecte. În primul rând am luat decizia de a convoca Biroul Politic Naţional al PNL, sâmbătă dimineaţă, pentru a definitiva toate candidaturile. De asemenea, până sâmbătă fiecare filială judeţeană are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile din judeţul respectiv. BPN-ul validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ”, a declarat luni Ludovic Orban.

Potrivit unor surse din partid, liderii PNL şi USR-PLUS au avut mai multe negocieri cu privire la candidaţii pentru sectoarele Capitalei. USR-PLUS ar urma să aibă candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL - la 3, 5 şi 6. Astfel, Clotilde Armand ar urma să candideze la Sectorul 1, Radu Mihaiu - la Sectorul 2, Simona Spătaru - Sectorul 4, Cristian Băcanu - Sectorul 5 şi Ciprian Ciucu - Sectorul 6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici