PNL vrea să îl demită pe Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

PNL va propune modificarea Regulamentului pentru a putea strânge de semnături pentru demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, marţi, liderul liberalilor Ludovic Orban, afirmând că la vot secret „nu se ştie niciodată” câţi vor fi împotriva lui Dragnea.

7450 afișări
Imaginea articolului PNL vrea să îl demită pe Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

PNL vrea să îl demită pe Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

„Vom iniţia o modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât să putem iniţia strângerea de semnături pentru propunerea de demitere a preşedintelui Camerei Deputaţilor. La ora actuală, printr-o greşită interpretare a unor decizii ale Curţii Constituţionale, preşedintele Camerei nu poate fi schimbat decât la propunerea liderului grupului care l-a propus ceea ce mi se pare total inadmisibil. Dorim să schimbăm Regulamentul astfel încât fie o treime, fie mai multe grupuri parlamentare să poată să iniţieze demiterea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că la vot secret „nu se ştie niciodată” câţi vor fi împotriva liderului PSD. „La cota de popularitate a lui Dragnea - nu vorbim de cota de popularitate din afara Parlamentului, ci la cea din Parlament - nu se ştie niciodată la vot secret câte voturi de la PSD ar putea fi împotriva lui”, a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici