Ponta apreciază că, în mod normal, o moţiune de cenzură nu va trece în Parlament

O moţiune de cenzură la adresa Guvernului, pentru noul program, nu va trece în Parlament, în mod normal, fiind vorba de programul construit de USL, inclusiv cu prevederile legate de minorităţi, din care au fost eliminate lucrurile deja realizate, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

209 afișări
Imaginea articolului Ponta apreciază că, în mod normal, o moţiune de cenzură nu va trece în Parlament

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"În mod normal, nu va trece moţiunea", a spus Ponta la România TV.

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat, sâmbătă, speranţa ca liberalii să nu depună moţiune de cenzură pe programul stabilit împreună în USL şi care, în proporţie de 90%, este şi al noului Guvern, el arătând că, dacă se va întâmpla acest lucru, nu va mai înţelege nimeni nimic.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că nu a citit, deocamdată, programul Guvernului, dar că acesta va fi analizat, iar apoi liberalii vor decide dacă iniţiază sau nu o moţiune de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici