Ponta îşi lansează candidatura la Preşedinţie pe Arena Naţională sâmbătă, de ziua sa - FOTO

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, îşi va lansa candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, la eveniment fiind aşteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată ţara.

626 afișări
Imaginea articolului Ponta îşi lansează candidatura la Preşedinţie pe Arena Naţională sâmbătă, de ziua sa - FOTO

Victor Ponta (Imagine: Catalin Cadan/ Mediafax Foto)

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va începe la ora 16.00 şi va dura aproximativ o oră şi jumătate. Gazonul va fi placat, astfel încât cei prezenţi vor putea sta şi în această zonă.

Organizatorii au stabilit ca scena să fie montată în faţa unei peluze, astfel încât gazonul, tribunele şi peluza din faţă să poată fi folosite de către participanţi.

Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului naţional şi a Imnului partidului şi va fi constituit efectiv din câteva discursuri. La eveniment este aşteptat să participe şi să rostească un discurs, aşa cum a făcut de fiecare dată, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, Liviu Dragnea se va adresa participanţilor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta. Preşedintele PSD, candidatul la Preşedinţie, va încheia, prin discursul său, evenimentul.

Participanţii la lansare vor avea acces în stadion în baza unor bilete care conţin indicaţii privind rândul şi locul pe care îl vor ocupa, exact ca la meciurile de fotbal. Jurnaliştii care vor relata vor avea acces în baza unui ecuson de presă primit de la biroul de presă al partidului. Ca şi participanţii, şi jurnaliştii primesc câte un bilet.

Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care împlineşte, sâmbătă, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide şi cu sărbătorile dedicate Zilelor Bucureştiului.

USL a mai organizat un miting de asemenea amploare în 2012, tot pe Arena Naţională. La acel moment au participat aproximativ 60.000 de persoane. Victor Ponta şi-a depus, miercuri, la BEC, dosarul de candidatură la Preşedinţia României, fiind primul candidat care s-a înscris în cursa prezidenţială. Candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale a fost validată de Congresul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici