Ponta, la şedinţa PSD fără cârje: De acum pot să merg mai uşor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la şedinţa BPN al PSD, fără să se sprijine pe cârje, spunând că i s-a luat o greutate de pe umeri şi poată să meargă mai uşor, refuzând să precizeze când va pleca în Turcia, pentru o nouă intervenţie medicală.

450 afișări
Imaginea articolului Ponta, la şedinţa PSD fără cârje: De acum pot să merg mai uşor

Ponta, la şedinţa PSD fără cârje: De acum pot să merg mai uşor (Imagine: Mihai Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot să merg mai uşor", a spus Ponta, întrebat de ziarişti în legătură cu faptul că nu mai merge în cârje. El nu a vrut să ofere explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu posibila plecare în Turcia, pe motiv că nu are legătură cu PSD.

Joi, într-o emisiune tv, premierul Victor Ponta a precizat că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

"Este foarte posibil să mai trebuiască să mai fac încă o operaţie la genunchi, dar nu e nimic atât de grav ca data trecută, e doar ce nu s-a reuşit data trecută", a declarat Victor Ponta, la România Tv.

Premierul a precizat că "dacă vor fi câteva zile de absenţă, evident e vicepremierul Oprea care mă suplineşte fără niciun fel de problemă". Victor Ponta a spus că de data aceasta nu va mai fi vorba de câteva săptămâni de repaus, ci doar de câteva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul ştiu că în câteva zile, de data asta lucrurile sunt bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici