Ponta: Nu mai vreau un Guvern PNL sau al lui Iohannis, că nu a venit cu el de acasă, ci al României

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că nu vrea ca la Palatul Victoria să fie instalat un Guvern PNL sau un Guvern al preşedintelui Klaus Iohannis, ci să existe un guvern "al României", arătând şi fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a instalat propriul Cabinet şi rezultatul nu ar fi fost bun.

1413 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu mai vreau un Guvern PNL sau al lui Iohannis, că nu a venit cu el de acasă, ci al României

Ponta: Nu mai vreau un Guvern PNL sau al lui Iohannis, că nu a venit cu el de acasă, ci al României (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Eu nu mai vreau să mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, că nu a venit cu el de acasă, vreau să fie un Guvern al României. Noi am încercat în toţi aceşti ani - şi o vom face şi în continuare cât timp vom rămâne în Palatul Victoria - să fim Guvernul României, nu Guvernul lui...Şi Băsescu a zis că vrea Guvernul lui şi aţi văzut ce s-a ales când a avut Guvernul lui. Deci, e bine să fie Guvernul României", a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că partidul care să formeze guvernul ar trebui stabilit în 2016, după alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici