Ponta: O să mai fac sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată guvernarea la final

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că viaţa sa politică este legată de succesul său ca prim-ministru şi că va decide dacă va mai face sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată, ca impresie generală, guvernarea din mandatul său.

445 afișări
Imaginea articolului Ponta: O să mai fac sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată guvernarea la final

Ponta: O să mai fac sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată guvernarea la final (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Viaţa mea politică este legată, inevitabil, de succesul meu ca prim-ministru şi al guvernării. După ce trece partea emoţională, cu siguranţă voi fi evaluat cum a fost guvernarea Ponta - bună, rea - şi în funcţie de asta o să mai şi fac sau nu politică, pentru că dacă impresia generală va fi că a fost bună, voi mai face politică, dacă nu, nu", a spus Ponta la B1 TV.

El a adăugat că nu consideră că este nevoie să fie "resuscitat" după alegerile prezidenţiale pierdute la finele anului trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici