Ponta: Programul "Cornul şi laptele" presupune acum o risipă de bani, care ar trebui folosiţi altfel

Programul "Cornul şi laptele" presupune în prezent o risipă de bani, care ar putea fi folosiţi altfel, precum pentru proiecte de atragere a copiilor romi spre şcoală, a declarat premierul Victor Ponta.

602 afișări
Imaginea articolului Ponta: Programul "Cornul şi laptele" presupune acum o risipă de bani, care ar trebui folosiţi altfel

Ponta: Programul "Cornul şi laptele" presupune acum o risipă de bani, care ar trebui folosiţi altfel (Imagine: Elvira Gheorghita/Mediafax Foto)

El a arătat că o soluţie pe termen lung pentru intregrarea romilor o constituie încurajarea copiilor de a merge la şcoală, însă acest lucru nu mai poate fi realizat doar prin programe precum "Cornul şi laptele".

"Pogramul acela cu cornul şi laptele a fost o idee excelentă. Astăzi, când vorbim, e o risipă de bani. Nu mai consumă niciun copil cornul şi laptele. Iniţial, era un stimulent pentru copii sărăcii. Eu cred că acei bani trebuie să îi folosim altfel, pentru că sunt mulţi copii care merg acum, slavă Domnului, părinţii pot să le dea de mâncare. Sigur, nu consumă cornul ăla şi laptele, aruncăm banii", a susţinut premierul la Adevărul Live.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici