Ponta: Săptămâna viitoare ştim foarte clar dacă mergem mai departe cu guvernarea. Propun în discuţia cu coaliţia o restructurare, "PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri"

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că săptămâna viitoare se va şti foarte clar dacă se menţine şi se va merge mai departe cu guvernarea, şi că, imediat după adoptarea bugetului, va propune în cadrul coaliţiei de guvernare o restructurare a Guvernului, "în aşa fel încât şi PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri".

1882 afișări
Imaginea articolului Ponta: Săptămâna viitoare ştim foarte clar dacă mergem mai departe cu guvernarea. Propun în discuţia cu coaliţia o restructurare, "PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri"

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

Ponta: Săptămâna viitoare ştim foarte clar dacă păstrăm şi mergem mai departe cu guvernarea

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, că PSD şi coaliţia de guvernare vor avea în această săptămână o serie de decizii de adoptat, astfel încât săptămâna viitoare să se ştie foarte clar dacă se menţine şi se va merge mai departe cu guvernarea.

„Vom avea din nou în PSD, dar şi în coaliţia de guvernare în această săptămână decizii de adoptat, în aşa fel încât săptămâna viitoare să ştim foarte clar dacă păstrăm şi mergem mai departe cu guvernarea, pentru că votul de pe 16 noiembrie a fost un vot foarte clar, legitim, pentru domnul Iohannis ca preşedinte, aşa cum votul din 2012 a fost un vot foarte clar pentru USL ca să guverneze”, a spus Ponta.

El a arătat că „deocamdată” opinia generală este aceea de se duce mandatul la bun sfârşit, aşa cum a fost primit în 2012.

Ponta: Propun în discuţia cu coaliţia o restructurare a Guvernului, "PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri"

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că imediat după adoptarea bugetului, va propune în cadrul coaliţiei de guvernare o restructurare a Guvernului, "în aşa fel încât şi PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri".

Victor Ponta a anunţat că, după sosirea delegaţiei FMI şi a Comisiei Europene la Bucureşti, proiectul de buget pe 2015 va ajunge în Parlament pe 10 decembrie.

”Imediat după buget, voi propune în discuţia cu coaliţia o restructurare a Guvernului, în aşa încât şi PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri în cadrul Guvernului”, a spus Ponta.

El a menţionat că, prin prevederile constiuţionale, în momentul în care o altă formaţiune politică intră în componenţa Guvernului este nevoie de un vot în Parlament pe noua formulă de Executiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici