Premierul Sorin Grindeanu, răspuns pentru Liviu Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării ”cu două mâini”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri seara, la Antena 3, că nu mai este membru al Parlamentului, adăugând că dacă ar fi fost, ar fi votat Legea salarizării personalului din sistemul bugetar ”cu două mâini”, după ce a fost criticat de Liviu Dragnea că a lipsit de la dezbaterile din plen.

4141 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu, răspuns pentru Liviu Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării ”cu două mâini”

Premierul Sorin Grindeanu, răspuns pentru Liviu Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării ”cu două mâini” (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Grindeanu a fost solicitat să comenteze afirmaţiile preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care a criticat miercuri absenţa premierului şi a ministrului de finanţe de la dezbaterea Legii salarizării în plenul Camerei Deputaţilor. Acesta a explicat că nu este membru al parlamentului

”Să ştiţi că eu nu sunt membru în parlament, nu sunt deputat, dar nu asta e important. (...) Dacă aş fi fost astăzi membru în Parlamentul României, aş fi fost astăzi şi aş fi votat cu două mâini această lege bună pentru ţara noastră”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a criticat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputaţilor, pe premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, pentru că au absentat de la dezbaterea şi votul Legii salarizării. Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a revenit şi a declarat că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a procedat incorect şi ofensator, el menţionând că l-a întristat atitudinea acestuia, dar şi cea a premierului Sorin Grindeanu, de a absenta de la dezbaterea şi votul Legii salarizării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici