Video Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat la slujba de la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare a Sibiului

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat, duminică, la slujba de la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare a Sibiului, în lăcaşul de cult având loc o slujbă ce marchează o săptămână de la Înviere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1632 afișări

Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns la Biserica din Piaţa Mare cu puţin după ora 10. Maşina cu care au ajuns cei doi a oprit în Piaţa Mică din Sibiu, apoi cuplul prezidenţial a mers pe jos câţiva metri până la intrarea în Biserica Catolică Sfânta Treime din centrul Sibiului.

Preşedintele nu le-a spus nimic celor prezenţi în Piaţa Mare.

Carmen şi Klaus Iohannis au petrecut Sfintele Paşti săptămâna trecută, preşedintele fiind luteran, iar soţia sa evanghelică.

Biserica Sfânta Treime din Sibiu este acelaşi lăcaş de cult la care cei doi participă la slujbe de fiecare dată când sunt acasă, la Sibiu, şi aceeaşi la care veneau încă de când preşedintele era primar al Sibiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici