Preşedintele PPE a citit un mesaj al Iuliei Timoşenko către Congresul de la Bucureşti: Noaptea mă tem pentru ţara mea

Preşedintele PPE, Wilfried Martens, a citit, joi, la Congresul PPE, un mesaj adresat participanţilor de către fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, în care aceasta menţionează că se află într-o secţie a spitalului închisorii şi că noaptea începe să se teamă, nu pentru ea, ci pentru ţara ei.

378 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PPE a citit un mesaj al Iuliei Timoşenko către Congresul de la Bucureşti: Noaptea mă tem pentru ţara mea

Wilfried Martens (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Martens a precizat, înainte de a citi mesajul, că fiica Iuliei Timoşenko, Evghenia, a fost prezentă la Bucureşti în prima zi a Congresului, dar joi a plecat în Ucraina.

Preşedintele PPE a citit mesajul Iuliei Timoşenko, în care aceasta arată că se află în cea de-a 440-a zi a încarcerării în Ucraina.

Timoşenko afirmă că luptă pentru a menţine Ucraina în familia europeană.

Fostul lider ucrainean arată că se află într-o secţie a spitalului închisorii şi că în fiecare noapte îşi spune că a reuşit să supravieţuiască pentru încă o zi. "Noaptea încep să mă tem, nu pentru mine, ci pentru ţara mea", a arătat Iulia Timoşenko în mesaj.

Ea precizează că a făcut toate eforturile posibile pentru a unifica opoziţia din ţara ei.

În încheiere, Timoşenko subliniază că inima şi speranţa ei sunt alături de Popularii Europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici