Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, nu exclude candidatura pentru şefia PSD Bucureşti: Normal că mă gândesc

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat pentru MEDIAFAX, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti, în cazul în care va observa că există o susţinere „clară şi articulată” pentru acesta. Mutu este în prezent, preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

135 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, nu exclude candidatura pentru şefia PSD Bucureşti: Normal că mă gândesc

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, nu exclude candidatura pentru şefia PSD Bucureşti: Normal că mă gândesc

„Mă gândesc serios, normal că mă gândesc. Având în vedere că sunt preşedinte executiv şi dacă la momentul respectiv lucrurile vor indica o susţinere articulată şi clară pentru mine, normal că voi candida. Mai avem de lucru”, a declarat primarul Sectorului 6, pentru MEDIAFAX.

Filiala PSD Bucureşti este condusă interimar de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, după ce Gabriela Firea a demisionat în noiembrie 2018, fiindcă i-a fost retras sprijinul politic al partidului. Acţiunea PSD a venit în contextul în care Firea a semnat o scrisoare deschisă prin care cerea demisia liderului social-democrat Liviu Dragnea.

Totodată, duminică, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat că va candida la preşedinţia PSD Bucureşti, după ce s-a sfătuit cu primarul general Gabriela Firea, care l-a încurajat să facă acest pas şi care i-a spus că îl va susţine pentru funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici