PSD: Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri

  • Social-democraţii spun că românilor li se pregăteşte „furtuna perfectă” şi numesc coaliţia de la guvernare „Coaliţia Ţeparilor”, care ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri şi permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare.
557 afișări
Imaginea articolului PSD: Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri

PSD: Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri

„Românilor li se pregăteşte furtuna perfectă: Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri şi permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare”, susţin social-democraţii într-o postare pe Facebook.

PSD menţionează că Guvernarea Dreptei a ţinut România în fruntea topului european al scumpirilor şi în 2020.

„Prin grija lui Cîţu, debutul lui 2021 ne duce direct la coada Europei în privinţa creşterii salariului minim. În acest ritm, coşul de consum al populaţiei se va goli lunar. Proporţional, cu cât li se vor umfla burţile şi conturile guvernanţilor”, mai spun social-democraţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
guvern,
preţuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici