REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Vaslui: Victor Ponta a câştigat alegerile cu 59,7%

Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Vaslui, cu 59,7% din voturi, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohhanis, a obţinut 40,3% din sufragii, indică rezultatele finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

279 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Vaslui: Victor Ponta a câştigat alegerile cu 59,7%

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate luni dimineaţă de BEJ Vaslui, 117.197 de votanţi din judeţ, respectiv 59,7%, i-au acordat votul lui Victor Ponta în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 79.084 de vasluieni, respectiv 40,3%.

Un număr de 180.927 alegători au votat pe listele permanente, iar 16.695 de vasluieni, adică 8,5%, au fost înscrişi în listele suplimentare. Urna mobilă a fost solicitată şi folosită de mai puţin de 1% dintre votanţi, respectiv 1.651 de persoane. Voturile nule numărate în cele 516 secţii de votare din judeţ au fost de 2.991, ceea ce reprezintă 1,5 la sută.

În judeţul Vaslui, prezenţa la vot a fost de 52,23% în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici